CA Tarragona i Colomenca pugen al Grup A

790

Colomenca i CA Tarragona tornen al Grup A. Els dos equips van demostrar a Tarragona ser els més complets dels vuit que van disputar el Grup B i ho van tornar a demostrar a la pista Natàlia Rodríguez. De fet, el CAT va aconseguir la victòria, jugant amb el factor camp.

Sota una forta pluja a estones, els vuit equips tenien molt a dir. També per la zona baixa, on CA Nou Barris, GEiEG i CA Vic es van jugar el descens fins al final. El CA Granollers, d’altra banda, també va lluitar fins al final un lloc d’ascens.

El conjunt local va aconseguir la seva victòria gràcies, en part, als primers llocs de Marc i Júlia Suàrez als 5.000 marxa, de Carla Gonzàlez als 3.000 obstacles, Laurine Elisa Marimon al triple salt, Bàrbara Pintado al disc i al 4×400 m femení. A més a més, Mireia López va acabar segona als 400 t, Lluc Subirós segon a la perxa amb 4.00 m o Maria Álvarez a l’alçada.

D’altra banda, la Colomenca també va estar disputant el primer lloc fins al final. I ho va fer amb la tasca d’atletes com Dani López al pes i Marina Lamata als 200 m, que van aconseguir la victòria, o els segons llocs de Noelia Medina als 800 m, Irene Escolano al martell i Àlex Vallès als 800 m.

CA Granollers

El CA Granollers es va quedar a uns 20 punts de la Colomenca a la segona jornada. Atletes com Víctor León a la perxa, primer amb 4.10 m, Marcos Casimiro a la javelina, primer amb 53.80 m, Marina Garcia primera als 800 m amb 2:19:81 i Pere Casanovas a la llargada, segon amb 6.94 m.

En el duel entre l’UA Terrassa i la JA Sabadell, va ser l’equip egarenc qui es va mantenir per davant a la classificació. I això ho va aconseguir, en part, amb diverses victòries a les proves masculines, com la de Joan Fuentes als 200 m, Àlex Pintado als 800 m o Eric Uviña als 400 t. D’altra banda, l’equip sabadellenc va aconseguir la victòria de Fatoumata Diallo a l’alçada amb 1.59 m i de Roger Martínez a la llargada i el segon lloc d’Aicha Koumi al triple salt.

JA Sabadell

Per baix també van saltar espurnes. Començava la jornada el GEiEG per davant i l’equip gironí, finalment, va acabar perdent la categoria davant d’un CA Nou Barris que va fer una millor jornada. Chakir El Hamdouni als 3.000 obstacles va obtenir una victòria esperada, igual que Alba Ruiz al martell, amb una excel·lent marca de 45.72 m. Al final, gairebé 30 punts van separar barcelonins i gironins. El GEiEG va sumar punts amb Ivet Rovira als 400 tanques, primera amb 1:02:57 i Ismael Atriki, segon als 3.000 obstacles. El CA Vic no va poder sumar més de 239 punts.

Així doncs, la puntuació va quedar així en el còmput global de les dues jornades. L’UCA va guanyar el Grup B amb 843 punts. En segon lloc, i també amb l’ascens, el CA Tarragona amb 812,5 punts. El tercer lloc pel CA Granollers amb 732,5 punts. En quart lloc, l’UA Terrassa amb 660 punts. Cinquè lloc per la JA Sabadell amb 622,5 punts. Finalment, el CA Nou Barris, salvat, ho va fer amb 578,5 punts. El GEiEG va baixar amb 556,5 punts i el CA Vic va acabar cuer amb 476,5 punts.

· Resultats

· Puntuacions Campionat de Catalunya de Clubs