Calella i Ripollet van acollir les seves proves de cros

468

El Club Atletisme Calella i el Consell Esportiu del Maresme van organitzar una nova edició del Cros de Calella, que enguany s’arribava a la 29a edició. La prova es va disputar al circuit de la Muntanyeta i va tenir la participació de  400 atletes de totes les categories.

La cursa masculina la va dominar l’atleta Faissal El Meziani, amb un temps de 19:04, seguit d’Albert Ruz, amb una marca de 19:07 i deixant la tercera posició del podi a Chakir El Hamdouini, amb un temps de 19:24.

D’altra banda, la femenina va estar dominada per Berta Bruguera, acabant amb un temps de 25:57, seguida de Sara Francés, amb 26:23, i tancant la classificació Soledad Avellaneda, amb 26:40. Aquesta és la sisena prova del circuit maresmenc de cros, i resten tres per finalitzar la temporada.

· Resultats

A Ripollet es va viure una nova edició del Cros Vila de Ripollet, que enguany s’arribava a la 40a. El Parc dels Pinetons va ser l’escenari de la cursa, amb diverses categories i dues curses sènior per decidir els guanyadors i guanyadores.

A la categoria masculina l’atleta més ràpid va ser Pablo Carnero, amb 26:50, seguit d’Albert Dausà, amb un temps de 27:41 i acabant amb la tercera posició d’Uri Rocher, amb temps de 27:55. D’altra banda, a la categoria femenina, Txell Giménez va ser la més ràpid amb temps de 26:56, seguida de Sira Martín, amb un temps de 27:57, finalitzant en tercera posició Yasmina Gonzàlez, amb 28:34.