CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

1657

El proper diumenge, 1 de juliol, se celebrarà el 98è Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’autonòmic de pista és un esdeveniment esportiu dels més antics i amb més tradició de quants es celebren a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol, aquest any torna al format independent del Míting Internacional Ciutat de Barcelona que enguany es disputarà el proper 11 de juliol al mateix escenari. Prop de mig miler d’atletes catalans competiran en lluita per aconseguir el títol autonòmic.
Destaca la participació de Patrick Chinedu Ike (PdC) als 100 m, Pol Retamal (FCB) als 200 m, Aleix Porras (FCB) i Pau Fradera (FCB) als 400 m, Llorenç Sales (FCB) inscrit als 800 m i 1.500 m, Arnau Erta (FCB) i Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Xesc Tresens (FCB) i Marc Sánchez (CA igualada) en salt d’alçada, Dídac Salas (FCB) i Aleix Pi (AAC) en perxa, Ramon Adalia (AAC) en triple salt i Àlex Sánchez (CA FCM) en javelina.
En dones podem destacar la presència de Sara Gallego (ISS-L’H) als 400 m, Montse Mas (FCB) als 800 m, Zoya Naumov (AAC) i Irene Bonilla (FCB) als 1.500 m, Míriam Ortiz (AAC) als 5.000 m, Paula Raul (Av Manresa) als 100 m tanques, Sara Dorda (ISS-L’H) als 400 m tanques, Mar Vico (FCB) que farà salt d’alçada i llargada, Mònica Clemente (Av Manresa) i Meritxell Benito (PdC) en perxa, Cora Salas (CA Igualada) en salt de llargada, Nora Taher (CA Igualada) en triple salt, Andrea Alarcón (AAC) en llançament de disc, Èlia Pascual (GP At) en javelina, Berta Castells (VE) i Laura Redondo (FCB) en martell.

· Horari modificat   · Atletes admesos   · Historial

· Horari cambra de requeriments   · Normes Tècniques   Θ Resultats en directe