CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

1090

Aquest dissabte 11 d’octubre, s’ha disputat la primera jornada del Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Municipal d’Igualada que aquest any celebra l’edició número 100.

Esther Guerrero – Foto: JJ Vico

Una esplèndida jornada atlètica on cal destacar la participació de l’Esther Guerrero (New Balance T) que s’ha imposat a la prova dels 1.500 m amb un temps de 4:27.06, un fantàstic colofó a l’extraordinària temporada que ha protagonitzat la corredora banyolina.

També destacar la victòria de Abdessamad Oukhelfen (PdC) que també s’ha imposat als 1.500 m amb 3:57.90, i els dos títols aconseguits per Javier Delgado (FCB) que ha vençut als 400 m tanques amb un temps de 53.37 i als 400 metres amb 48.14. També la Laura Redondo (FCB) ha afegit dos títols al seu historial, en llançament de pes amb 11.96 m i en martell amb 63.95 metres.

Abdessamad Oukhelfen – Foto: JJ Vico

Assenyalar que la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, de mans del seu secretari general, Gerard Figueras, ha lliurat una placa commemorativa amb motiu de l’edició número 100 del Campionat de Catalunya Absolut, en reconeixement a la Federació Catalana i a tot l’atletisme català pel treball i dedicació per promoure l’atletisme, i a l’extraordinari aportació a l’esport de Catalunya.

· Resultats