CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

991

El proper diumenge 6 de juny, se celebrarà el 101 Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Municipal d’Igualada, organitzat pel Club Atlètic Igualada i la Federació Catalana. Aquesta serà la tercera vegada que la capital de l’Anoia organitza l’autonòmic absolut, després de les edicions de 2002 i la temporada passada de 2020 que es va celebrar el centenari del campionat. L’autonòmic es realitzarà en jornades de mati i tarda a partir de les 10:15 h i 17:15 hores.

Podem destacar la participació d’atletes com Pol Retamal (FCB) als 200 m, Bernat Erta (New Balance T) als 400 m, Carlos Sáez (AA) als 1.500 m, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Marc Galé (Cornellà At) als 110 m tanques, Ángel Torrero (AAC) en alçada, Dídac Salas (FCB) i Aleix Pi (FCB) en perxa, Jaime Guerra (Cornellà At) en llargada, Ramon Adalia (FCB) en triple salt, José Javier Ortega (FCB) en pes, Aaron Solà (AAC) en disc, Jordi Sánchez (UA Terrassa) en javelina i Paul McGrath (Cornellà At) als 5.000 m marxa.

En dones podem destacar a la Sara Gallego (L’H At) als 400 m, Xènia Benach (AS71) i Aitana Radsma (PdC) als 100 m tanques, Mònica Clemente (Av Manresa) en perxa, Elena Llobera (RF CA) en llargada, Naiara Estanga (FCB) en triple salt, Andrea Alarcón (AAC) en disc, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (V CA) en martell, Níria Pascual (FCB) en javelina i Mar Juárez (Av Manresa) en 5 km marxa.

· Reglament   · Atletes admesos   · Normes complementàries

· Normes Tècniques