CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

1175

El proper diumenge 6 de febrer se celebrarà el 46è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta i 27è Campionat de Catalunya Sub23 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Prop de mig miler d’atletes catalans competiran en aquest campionat autonòmic que torna a la capital del Vallès desprès de l’edició anterior que es va realitzar al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic. Destaca la participació d’atletes com la Cristina Lara (FCB) inscrita a 60 m i 200 m, Ona Rossell (Cornellà At) als 200 m, Nuria Atienza (AAC) i Marina Guerrero (Av Manresa) als 1.500 m, Douae Ouboukir (Ind) als 3.000 m, Xènia Benach (VCA) als 60 m tanques, Mònica Clemente (Av Manresa) i Clara Fernández (CD Nike R) en perxa, Elena Llobera (RF-CA) en llargada, Naiara Estanga (FCB) en triple salt i Laura Redondo (FCB) en llançament de pes.

En homes, podem destacar la presència de Bernat Canet (Cornellà At) i Patrick Ike Chinedu (PdC) als 60 m, Oriol Madí (SGP) als 200 m, David Fradera (TCC) als 400 m, Xesc Tresens (FCB) en salt d’alçada, Dídac Salas (FCB) i Aleix Pi (FCB) en perxa, Jaime Guerra (Cornellà At) en llargada, Ramon Adalia (FCB) en triple salt i José Javier Ortega (FCB) en llançament de pes.

· Reglament   · Atletes admesos   · Díptic