CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

1378

El proper diumenge, 27 de gener, se celebrarà a Sabadell el 43è Campionat de Catalunya Absolut i Sub-23 en Pista Coberta. Prop de quatre centenars d’atletes catalans competiran en aquests campionats autonòmics, els novens que se celebren en aquesta instal·lació. En aquesta edició se celebren conjuntament el campionat absolut i el sub-23, el qual arriba a la 24a edició. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaca la participació d’atletes com l’Estela García (Nike) i Cristina Lara (FCB) als 60 metres, Jaêl Bestué (FCB) als 200 m, Sara Gallego (ISS-L’H), Sonia Nasarre (ISS-L’H) i Carmen Sánchez (FCB) als 400 m, Montse Mas (FCB) als 1.500 m, Mònica Clemente (Av Manresa) en perxa, Cora Salas (CA Igualada) en salt de llargada, Nora Taher (CA Igualada) en triple salt i Laura Redondo (FCB) en llançament de pes.
En homes podem destacar els joves Aleix Porras (FCB) i Bernat Erta (FCB) als 400 metres, Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques, Xesc Tresens (FCB) i Marc Sánchez (CA igualada) en salt d’alçada, Dídac Salas (AC),  Aleix Pi (AAC) i Àlex Gràcia (FCB) en perxa, Jaime Guerra (Cornellà At) inscrit en llargada i triple salt, Javier Ortega (AAC) en llançament de pes i Jesús Castillo (Cornellà At) que farà salt d’alçada, llargada i 60 m tanques.
L’autonòmic es realitzarà en dos jornades, començant la matinal atlètica a les 11,00 h i la jornada de tarda a les 16,45 hores.

· Reglament   · Atletes admesos   · Historials