CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

1105

El proper diumenge, 31 de gener, se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 45è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta, que en aquesta edició es realitzarà conjuntament amb el Campionat de Catalunya Sub23 i de Probes Combinades.
Prop de quatre centenars d’atletes catalans competiran en aquest campionat autonòmic, els segon que se celebra en aquesta instal·lació, desprès de l’edició de 1995, on també es va disputar el campionat mundial en pista coberta. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaca la participació d’atletes Pol Retamal (FCB) inscrit als 60 m i i als 200 m, Bernat Erta (New Balance T) i Pau Fradera (FCB) als 400 m, Youssef Taoussi (FCB), Marc Alcalá (FCB) i Llorenç Sales (UA Montsià) als 1.500 m, Igor Bychkov (PdC) en perxa, Ramon Adalia (AAC) en triple salt i Jesús Castillo (Cornellà At) a l’heptatló.
En dones, podem destacar la presència de l’Ona Rossell (Cornellà At) als 60 m, Carmen Sánchez (FCB) als 200 m, Xènia Benach (AS71) als 60 m tanques, Mònica Clemente (Av Manresa) en perxa, Cora Salas (FCB) en llargada, Naiara Estanga (FCB) en triple salt, Laura Redondo (FCB) que en aquesta ocasió llançarà el pes i Mar Vico (FCB) en pentatló.

· Reglament    · Atletes admesos   · Normes Tècniques