CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

2016

El proper diumenge, 5 de febrer, se celebrarà a Sabadell el 41è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Prop de tres centenars d’atletes catalans competiran en aquests campionats autonòmics, els setens que se celebren en aquesta instal·lació. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaca la participació de l’Adrià Burriel (FCB) als 60 m, Lluis Vallejo (PdC) inscrit als 200 m i 400 metres, Javier Delgado (FCB) i Aleix Porras (FCB) als 400 metres, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa i el campió català de combinades Jesús Castillo (Cornellà At) que  farà salt d’alçada i 60 m tanques.
En dones podem citar a figures catalanes la Cristina Lara (FCB) inscrita en les proves de 60 m i 200 metres, Ingrid Andrés (FCB), Jael Bestué (CM Sant Cugat) i Sara Gallego (ISS-L’H) en 200 metres, Carmen Sánchez (FCB) inscrita en 200 m i 400 m, Esther Guerrero (NB) i Andrea Díez (AAC) als 400 m, Montse Mas (FCB) als 1.500 m, Anna Ma Pinero (JAS) i Meritxell Benito (PdC) en perxa, Cora Salas (CA Igualada) en salt de llargada i Laura Redondo (FCB) en llançament de pes. També la campiona autonòmica de combinades, Tamara del Rio que farà salt de llargada i 60 m tanques.

· Reglament     · Atletes admesos     · Normes Tècniques     · Historial