CAMPIONAT DE CATALUNYA CLUBS DE CROS CURT

1750

El passat dilluns es va realitzar la presentació del Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i per Clubs, en el marc del 22è Cros de Canet, organitzat per l’Ajuntament de Canet de Mar i el Club Sport Canet, que es realitzarà el proper diumenge 16 de desembre al circuit del Plà d’en Sala.
A l’acte es va realitzar a l’Ajuntament de Canet de Mar i van participar Sílvia Tamayo, Regidora d’Esports, Antonio Hernández, president del Club Atletisme Sport Canet i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, amb la presencia de l’atleta Youssef Taoussi, millor esportista 2018 de Canet de Mar.
En aquesta edició, l’autonòmic de cros curt torna al format inicial on es feia campionat individual i per clubs, que es va realitzar fins el 2006. Des del 2007 fins a la temporada passada es va realitzar només amb el títol de clubs en joc.
Els actuals campions per equips són l’Agrupació Atlètica de Calalunya femení i l’ISS-L’Hospitalet masculí, que van aconseguir el títol la temporada passada a Sabadell. Els últims campions individuals d’aquesta modalitat de cros curt van ser Jacqueline Martín i José Luís Blanco, que es van proclamar campions l’any 2006 precisament a Canet de Mar.

· Web Cros   · Reglament Cnat Cat   · Historial