CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

1063

El FC Barcelona, Campió

Aquest diumenge 10 d’abril s’ha celebrat la segona jornada el Campionat de Catalunya de Clubs. Els encontres s’han disputat a Santa Coloma de Gramenet pel Grup A, Sabadell pel Grup B, Mollet del Vallés pel Grup C i Castellar del Vallés pel Grup D.

El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic i suma el novè campionat consecutiu des de que l’any 2013 es van unificar les categories. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el subcampionat  i l’Hospitalet Atletisme la tercera posició.

El campió de la categoria B, que ha celebrat la segona jornada a Sabadell, ha estat el CA Igualada. El campió de la categoria C, disputat a Mollet del Vallès, ha estat la UA Terrassa i el guanyador de la categoria D ha estat el CA Castellar que ha celebrat aquesta segona jornada a Castellar del Vallés.

Per la temporada següent, els dos primers classificats de cada grup pujaran de categoria i els dos últims baixaran a la categoria inferior.

Xesc Tresens – Foto: JJ Vico

Cal destacar l’actuació de Xesc Tresens (FCB) que s’ha imposat a la prova de salt d’alçada a l’encontre A disputat a Santa Coloma de Gramenet amb un salt de 2,26 m, registre que iguala la segona millor marca catalana de tots els temps.

També podem destacar alguns registres d’interès com la victòria d’Emilia del Hoyo (Av Manresa) als 100 m tanques amb 13.92, Laura Bou (Av Manresa) que ha marcat 54.95 als 400 metres i Pau Fradera (FCB) que s’ha imposat als 400 m amb 48.78, registre que representa un nou rècord de Catalunya M35 de la distància.

Resultats >   · Santa Coloma   · Sabadell   · Mollet   · Castellar

· Puntuacions Finals

· Fotos Santa Coloma (Toni Cabrera)   · Fotos Santa Coloma (Teo Tovar)

· Fotos Santa Coloma (Jordi Mercader)   · Fotos Santa Coloma (Ariadna Zorrilla)

· Fotos Santa Coloma (Pere Tibau)   · Fotos Santa Coloma (Jordi Maneu)

· Fotos Sabadell (Cosme Oriol)   · Fotos Sabadell (Antonio Bermejo)

· Fotos Castellar (CA Castellar)   · Fotos Castellar (Miquel Merino)

· Fotos Castellar (Miquel Adell)