CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

2393
Foto: Facebook AAC

L’Agrupació AC, en nois, i el CA Igualada, en noies, Campions 

El passat dissabte 21 de gener s’ha disputat la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Club Atlètic Igualada s’han proclamat campions en la categoria masculina i femenina respectivament.

Foto: CAI

Ha estat un competició molt emocionant amb les classificacions molt ajustades fins a les últimes proves de relleus. En nois, el CA Igualada s’ha classificat en la segona posició i la Joventut Atlètica de Sabadell en la tercera. En noies, l’ISS-L’Hospitalet ha estat segon i el Club Muntanyenc Sant Cugat tercer.
Podem destacar les actuacions individuals de Biel Tenias (CA Laietània) que amb 4,05 m ha millorat el rècord dels campionats de salt amb perxa, Mario Montes (Cornellà At) que ha fet el mateix en salt de llargada amb 6,12 m i Aitor Caldito (CA Igualada) que ha superat el de triple salt amb 13,12 m. Nerea Pérez (CM St Cugat) ha igualat el rècord dels campionats de salt amb perxa amb una marca de 3,10 metres.

· Resultats