CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1203

L’Agrupació AC masculí, i el FC Barcelona femení, Campions

El passat cap de setmana, 23 i 24 de gener, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi de Barcelona. Dissabte es va disputar la categoria B i diumenge la A.

Podi femení – Foto: JJ Vico

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol femení amb una gran avantatge sobre l’Avinent Manresa que ha estat segon i l’Hospitalet Atletisme que ha estat tercer. Cal destacar els tres rècords dels campionats que s’han establert a càrrec de la Sara Gallego (L’H At) amb 55.23 als 400 metres, Cora Salas (FCB) que ha saltat 6,04 m en llargada i l’equip de relleus 4X400 m del FC Barcelona que ha marcat 3:52.54.

En homes, l’Agrupació Atlètica de Catalunya també ha aconseguit el títol amb gran superioritat sobre el segon classificat, l’Hospitalet Atletisme i el tercer, el FC Barcelona. En aquesta categoria el FC Barcelona també ha establert un nou rècord dels campionats als 4X400 m amb un temps de 3:20.60.

A la jornada de dissabte es va realitzar l’autonòmic de la categoria B, amb victòria de la UA Terrassa a la categoria masculina i el CA Tarragona en la femenina.

· Resultats A   · Resultats B

· Fotos “A” (Toni Cabrera)   · Fotos “B” (Pere Tibau)

· Fotos “B”   · Fotos “A” (Miquel Merino)

· Fotos “B”   · Fotos “A” (JJ Vico)