CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

824

El proper diumenge 23 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. A la jornada matinal es realitzarà el corresponent a la categoria B i a la tarda la de la categoria A.

A la màxima categoria, el FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, Agrupació AC, Cornellà At, Av Manresa i Lleida UA presenten equip tant a la categoria masculina com a la femenina. El CA Igualada i UA Terrassa ho fan en la categoria masculina i CA Tarragona i la U Colomenca Atletisme en la femenina.

L’Agrupació Atlètica de Catalunya defensarà el títol en la categoria masculina i el Futbol Club Barcelona en la femenina, ja que es van imposar la temporada passada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Hospitalet Atletisme (abans Integra 2 i ISS-L’H) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FC Barcelona és el dominador en la categoria masculina amb vint victòries de les vint-i-cinc disputades. A la categoria femenina, també el FC Barcelona domina amb divuit títols i el segueix l’Agrupació AC amb quatre.

· Reglament   · Clubs participants

· Atletes inscrits “B”  · Atletes inscrits “A”