CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1103

Av Manresa femení i FC Barcelona masculí, Campions

El passat diumenge 23 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.

El CA Avinent Manresa ha aconseguit un històric triomf a la categoria femenina en aquest autonòmic per equips en pista coberta i s’ha proclamat campió per primera vegada a la seva història. El club bagesà s’ha imposat per 8 punts de diferencia al FC Barcelona que defensava títol i per un gran marge de punts a l’Agrupació AC que ha estat tercera.

En homes, s’ha imposat el FC Barcelona amb gran autoritat i aconsegueix el seu 21è títol en aquesta competició. L’Agrupació AC s’ha situat en la segona posició i L’Hospitalet At en la tercera.

Podem destacar alguns registres d’interès com el de Xesc Tresens (FCB) que amb un registre de 2,17 m en salt d’alçada ha millorat el rècord dels campionats. També han millorat el rècord dels campionats l’equip de relleus masculí de L’Hospitalet At que ha marcat 3:19.53 al relleu de 4X400 m i l’equip femení del FC Barcelona que ha fet un registre de 3:47.99.

· Resultats

· Fotos (Teo Tovar)   · Fotos (Miquel Merino)

· Fotos (Carmelo Rodríguez)   · Fotos (Pere Tibau)