CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

3007
Podis Campionat de Catalunya de Clubs PC 2018 - Fotos: Twitter

El FC Barcelona, Campió masculí i femení

Aquest diumenge 7 de gener s’ha celebrat a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta. En jornada matinal s’ha disputat el de la categoria B i en jornada de tarda el de la categoria A.
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic tant en la categoria masculina com en la femenina. L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat en la categoria femenina i la tercera posició en la masculina. L’ISS-L’Hospitalet ha estat segon en la categoria masculina i l’Avinent Manresa s’ha situat en la tercera plaça de la classificació femenina.
Amb un bon nivell de marques, cal destacar els cinc rècords dels campionats aconseguits. Jaël Bestué (FCB) ha millorat el dels 200 m amb un temps de 24.20, Ingrid Pino (FCB) el de 1.500 m amb 4:30.42 i Montse Mas (FCB) el dels 3.000 m amb 9:31.56. La Mònica Clemente (Av Manresa) ha igualat el de salt amb perxa amb 4,10 m i Xesc Tresens (FCB) el de salt d’alçada amb 2,12 metres.
En jornada matinal s’ha disputat l’autonòmic corresponent a la categoria B. El títol ha estat pel CA Canaletes, en homes i pel Cornellà At. en dones. Ambdós clubs, disputaran el campionat de la categoria A la propera temporada.

· Resultats “A”     · Resultats “B”

· Fotos “A” (Miquel Merino)     · Fotos “B” (Pere Tibau)

· Fotos “A” (Teo Tovar)     · Fotos “B” (Teo Tovar)

· Fotos “A” (JJ Vico)

· Imatges (La Bolsa de Corredor)