CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1991

El proper cap de setmana, 12 i 13 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta. dissabte es disputarà el de la categoria B i diumenge en jornada de tarda el de la categoria A.
Set clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L’Hospitalet, Agrupació AC, CA Igualada, Lleida UA, CA Canaletes i el Cornellà At. Els altres clubs classificats són la JA Sabadell que participa en homes i l’Av Manresa en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FC Barcelona és el dominador en la categoria masculina amb disset victòries de les vint disputades. A la categoria femenina, també el FC Barcelona domina amb quinze títols, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet en tenen tres.
Els clubs campions de la categoria B pujaran a la categoria A.

· Reglament   · Clubs participants    · Historial

· Atletes inscrits “A”   · Atletes inscrits “B”