CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1914
Podi Femení Campionat de Catalunya de Clubs

El FC Barcelona, Campió Masculí i Femení
Mònica Clemente, Rècord de Catalunya de Perxa
FC Barcelona, Rècord de Catalunya de Clubs 4X400 m
Èlia Saura, Rècord de Catalunya Sub20 de 1.500 m

El passat cap de setmana, 12 i 13 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El FC Barcelona ha revalidat el títol català tant a la categoria masculina com a la femenina. L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat en la categoria femenina i la tercera posició en la masculina. L’ISS-L’Hospitalet ha estat segon en la categoria masculina i l’Avinent Manresa s’ha situat en la tercera plaça de la classificació femenina.
Amb un bon nivell de marques, cal destacar l’actuació de la Mònica Clemente (Av Manresa) que amb un salt de 4,32 m en perxa ha millorat el rècord de Catalunya absolut en pista coberta. També l’equip femení del FC Barcelona ha millorat el rècord català de clubs de 4X400 metres amb un temps de 3:49.88 i un equip format per Julia Garcia, Adriana Gagigas, Laura Hernández i Lluïsa Mitjà.

Podi Masculí Campionat de Catalunya de Clubs – Foto: JJ Vico

Han millorat el rècord dels campionats aconseguits en Dìdac Salas (FCB) que ha saltat 5,50 m en perxa, la Zoya Naumov (AAC) que ha marcat 2:06.23 als 800 metres i la Montse Mas (FCB) als 1.500 metres amb 4:24.28, prova en la que Èlia Saura (CA Canaletes) es va situar en la segona posició amb un temps de 4:28.33, millorant el rècord de Catalunya sub20 de la distància.
A la jornada de dissabte es va disputar l’autonòmic corresponent a la categoria B. El títol ha estat per a la Unió Colomenca At., en homes i pel CA Tarragona, en dones. Ambdós clubs, disputaran el campionat de la categoria A la propera temporada.

· Resultats “A”   · Resultats “B”

· Fotos “A” (Teo Tovar)   · Fotos “A” (Miquel Merino)   · Fotos “A” (JJ Vico)