CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1626

El proper diumenge 5 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta.
Sis clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, Agrupació AC, Cornellà At, CA Igualada i Lleida UA. Els altres clubs classificats són la U Colomenca At i el CA Canaletes que participen en homes i l’Av Manresa i el CA Tarragona, en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Hospitalet Atletisme (abans Integra 2 i ISS-L’H) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FC Barcelona és el dominador en la categoria masculina amb divuit victòries de les vint disputades. A la categoria femenina, també el FC Barcelona domina amb setze títols, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet en tenen tres.

· Reglament  · Clubs classificats   · Atletes inscrits   · Historial