CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1473

L’Agrupació AC campiona en dones i el FC Barcelona en homes

Aquest diumenge 5 de gener es va celebrar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta.
L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la victòria en la categoria femenina imposant-se per una estreta avantatge de 3 punts al FC Barcelona. L’Avinent Manresa s’ha classificat en tercera posició també a pocs punts del segon i primer classificat. D’aquesta manera l’Agrupació AC ha donat la sorpresa i ha aconseguit el seu quart títol en la seva història desprès de divuit anys, ja que l’últim el va aconseguir l’any 2002.

Podi Masculí

En homes, el Futbol Club Barcelona s’ha proclamat campió i ha renovat el títol un any més, aconseguint el seu dinou títol dels vint-i-u disputats. L’Agrupació AC s’ha situat en segona posició i el Cornellà At en la tercera.
Podem destacar l’actuació de Marc Sánchez (CA Igualada) que amb un salt de 2,13 m ha establert un nou rècord dels campionats. El mateix ha fet Ramon Adalia (AAC) en triple salt amb un registre de 15,77 metres i l’equip masculí de relleus 4X400 m del FC Barcelona que ha marcat 3:21.22.