CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

1343

El proper cap de setmana, 23 i 24 de gener, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi de Barcelona. Dissabte es disputarà la categoria B i diumenge la A.
Els vuit equips que participen diumenge presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, Agrupació AC, Cornellà At, CA Igualada, Lleida UA, Av Manresa i Unió Colomenca At.
L’Agrupació Atlètica de Catalunya defensarà el títol en la categoria femenina i el Futbol Club Barcelona en la masculina, ja que es van imposar la temporada passada a Sabadell.
A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Hospitalet Atletisme (abans Integra 2 i ISS-L’H) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FC Barcelona és el dominador en la categoria masculina amb dinou victòries de les vint-i-una disputades. A la categoria femenina, també el FC Barcelona domina amb setze títols i el segueix l’Agrupació AC amb quatre.

· Reglament   · Clubs classificats

· Atletes inscrits “B”   · Atletes inscrits “A”