CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

2615

El proper cap de setmana, 7 i 8 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta. Dissabte es disputarà el de la categoria B i diumenge el de la categoria A.
Sis clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L’Hospitalet, Agrupació AC, CA Laietània, Lleida UA i la JA Sabadell. Els altres clubs classificats són el CA Igualada i Cornellà At, en homes, i Avinent Manresa i CA Canaletes , en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb quinze victòries de les divuit disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb tretze títols, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet en tenen tres.
Dissabte 7 es disputarà el campionat corresponent a la categoria B. Els clubs campions pujaran a la categoria A.

· Reglament     · Atletes inscrits “A”     · Atletes inscrits “B”     · Historial

COMPARTIR
Article anteriorRUTA 8 DE GENER
Següent articleRUTA 8 DE GENER