CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL EN PISTA COBERTA

3017

El CA Canaletes i l’Avinent Manresa, Campions

Aquest dissabte 28 de gener s’ha realitzat el 10è Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El CA Canaletes, en nois, i l’Avinent Manresa, en noies, s’han proclamat campions autonòmics.
Ha estat una gran matinal atlètica d’atletisme de promoció per equips amb un bon nivell de marques.
El títol masculí ha estat molt emocionat i ajustat, ja que el CA Canaletes aconsegueix el títol amb una avantatge de 9 punts sobre l’Avinent Manresa que ha quedat en segona posició, i aquest de 4,5 punts sobre el CA Igualada que ha estat tercer.
En noies, l’Avinent Manresa ha estat molt superior i ha aconseguit una còmoda victòria sobre el CA Nou Barris i el Cornellà At. que han compartit llocs d’honor en segona i tercera posició respectivament.
Cal destacar algunes actuacions individuals que han millorat el rècord dels campionats com la de Eloi Jane (CA Canaletes) que ha marcat 11,04 m en llançament de pes, Alba Ruiz (CA Nou Barris) també en llançament de pes amb 10,86 m, l’equip de relleus 4X200 m del CA Nou Barris que ha marcat 1’53″71 i Laurineelisa Marimon (CA Tarragona) que ha igualat el rècord dels campionats en triple salt amb 9,92 metres.

· Resultats