CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS MÀSTER EN PISTA COBERTA

1820

El CA Nou Barris masculí i el Barcelona At. femení, Campions

El passat dissabte 1 de febrer es va celebrar la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Máster en Pista Coberta a Sabadell. El Club Atletisme Nou Barris s’ha proclamat campió a la categoria masculina i el Barcelona Atletisme a la femenina.
La categoria masculina ha estat molt emocionant amb un empat a punts entre el CA Nou Barris i Barcelona At, aconseguint la victòria el primer pel descompte de la pitjor puntuació segons el reglament. El Pratenc AA s’ha situat en la tercera posició.
En dones, la victòria del Barcelona At ha estat més clara i s’ha imposat a l’Avinent Manresa que ha estat segon i al GA Lluïsos Mataró, tercer.
Podem destacar l’alta participació amb tretze clubs en la categoria masculina i set en la femenina, i la consecució d’un record d’Espanya M55 a càrrec de l’Antoni Creus (JAS) que ha marcat 9.40 als 60 m tanques, i quatre rècords de Catalunya a càrrec de Adhara Barril (Cornellà At) W35 amb 8.14 als 60 m, Marta Camps (Bcn At) W50 amb 2:22.48 als 800 m, Lourdes Rossinyol (Av Manresa) W60 amb 9,91 m en pes i l’equip de relleus 4X200 m M55 de la JA Sabadell que ha marcat 1:50.68.

· Resultats   · Fotos (Jaume Hernández)

COMPARTIR
Article anteriorCROS 1 DE FEBRER
Següent articleRUTA 2 DE FEBRER