CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB16 EN PISTA COBERTA

1312

CA Terres de Ponent masculí i Agrupació AC femení, Campions
Avinent Manresa, Rècord de Catalunya de 4X300 m femení

El passat dissabte 5 de març es va disputarà la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub16 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell amb victòria del CA Terres de Ponent en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina.

A la categoria masculina, el CA Terres de Ponent va aconseguir un triomf històric per aquesta jove entitat del segrià. La segona posició va ser per L’Hospitalet At i la tercera per la UA Terrassa. En noies, la victòria va ser per l’AA Catalunya, que aconsegueix el seu sisè títol a la categoria, seguit del CA Vic i del CA Terres de Ponent.

Cal destacar l’actuació de l’equip femení de relleus 4X300 metres de l’Avinent Manresa que va establir un nou rècord de Catalunya de la modalitat amb un temps de 2:52.13 i un equip format Marta Escalera, Jenay Hernández, Carla Rovira i Queralt Vallbona. També, destacar els rècords dels campionats aconseguits per Max Peula (JA Sabadell) que va marcar 7.08 als 60 m, Victor Jiménez (CA Tarragona) amb 6,21 m en llargada, Queralt Vallbona (Av Manresa) amb 40.78 als 300 m i l’equip masculí de la JA Sabadell que va marcar 2:35.93 als 4X300 metres.

· Resultats   · Fotos (Eduard Ferran)   · Fotos (Miquel Adell)

· Fotos (Miquel Merino)   · Fotos (Carmelo Rodríguez)