CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB20 EN PISTA COBERTA

2408

EL FC Barcelona Campió masculí i femení
Carla Domínguez, Rècord de Catalunya Sub18 de 1.500 m

El passat dissabte 4 de gener es va celebrar la vintena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic tant en la categoria masculina com en la femenina.

Podi femení- Foto: JJ Vico

En dones, el FC Barcelona ha aconseguit el títol amb gran diferencia de punts sobre el segon classificat, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el tercer que ha estat el Cornellà Atlètic. En nois, el FC Barcelona també ha estat molt superior, l’Avinent Manresa s’ha classificat en la segona posició i el CA Igualada en la tercera.

Carla Domínguez – Foto: Toni Cabrera

Cal destacar les actuacions del Bernat Erta (FCB) que ha marcat 48.37 als 400 m, registre que representa un nou rècord dels campionats. També han millorat el rècord dels campionats Marc Mestre (FCB) que ha llançat 16,99 m en pes, Lucia Pinacchio (FCB) que ha fet 56.61 als 400 m, Carla Domínguez (JAS) amb un temps de 4:31.87 al 1.500 m que es a la vegada un nou rècord de Catalunya sub18, Ana Carrasco que ha saltat 3,90 m en perxa i el relleu femení de 4X400 m del FC Barcelona que ha marcat un temps de 3:57.34.

· Resultats

· Fotos Masculí   · Fotos Femení (Toni Cabrera)

· Fotos (JJ Vico)   · Fotos (Carmelo Rodríguez)