CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

2551

El proper diumenge 11 comença el Campionat de Catalunya de Clubs 2021, que representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros, i que tradicionalment s’ha conegut com la Lliga Catalana.

A causa de la situació sanitària que vivim des de fa un any, per a la temporada 2021 es reprèn el Campionat de Catalunya de Clubs amb les mateixes condicions en que estava programada la seva organització abans que s’hagués de suspendre per l’evolució negativa de la Covid-19.

Al Campionat de Catalunya de Clubs 2021 hi poden participar tots els clubs catalans amb llicència en vigor que es van inscriure a la temporada 2020. La participació serà de forma conjunta, homes i dones a dos atletes per prova i la puntuació final serà per la suma de les dues categories. La competició es farà en dues jornades a mig programa.

En aquesta Primera Jornada es disputaran quatre encontres a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, al Camp d’Atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet, a l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallés i a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell. La Segona jornada es disputarà el proper cap de setmana, 17 i 18 d’abril en quatre seus també.

L’actual campió és el FC Barcelona, que es va proclamar campió a l’edició de 2019.

· Reglament   · Grups i Organitzadors   · Horaris i Ordre de participació

Atletes inscrits >  · Grup A   · Grup B   · Grup C   · Grup D