CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

3184

El passat diumenge 12 de febrer es va celebrar el el 98è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb 32è Cros de Caldes de Malavella, organitzat per l’Ajuntament de Caldes de Malavella, el Consell Esportiu de la Selva i el Club Atletisme Lloret-La Selva.
Jonathan Romeo (CA Lloret-LS) i Laia Andreu (CA Granollers) es van proclamar campions absoluts.
En la categoria masculina, la victòria de la cursa i del Cros de Caldes Malavella va estar a càrrec de Abderrahim el Jaafari (La Sansi). En dones, la segona posició va ser per a l’anterior campiona, la Judit Pla (BS) que en aquesta edició ha aconseguit el subcampionat.
Els títols absoluts per equips han estat pel CA Granollers a la categoria femenina i per La Sansi a la masculina.

· Resultats     · Fotos (Miquel Merino)     · Fotos (Aina Cerdeira)