CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

3101

El proper diumenge 11 de febrer, l’Associació Atlètica Xafatolls amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, organitzen el 99è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mollerusa. Aquesta serà la segona vegada que la vila del Pla de l’Urgell acull l’autonòmic de cros absolut després de l’edició realitzada l’any 1985.
El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l’estat espanyol. L’autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Mérida el proper 11 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l’estatal de cros.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses sub16, fins arribar al migdia que se celebraran les absolutes.
Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l’especialitat al circuit del Parc Serra amb sortida i arribada a les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme.
Els actuals campions absoluts Jonathan Romeo i Laia Andreu, que van aconseguir el títol la temporada passada a Caldes de Malavella.

· Web Cros   · Reglament   · Historial   · Atletes inscrits