CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

2746
Presentació 100 Campionat de Catalunya de Cros - Foto: FCA

Aquest dimecres s’ha presentat a l’Institut Municipal d’Esports de Vic el Campionat de Catalunya Absolut de Cros, que aquest any arriba l’edició número cent i que se celebrarà el proper diumenge 3 de febrer a la capital osonenca, en el marc del Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta.
A l’acte han participat Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport, Titi Roca, regidor d’Habitatge, Esports i Joves de l’Ajuntament de Vic, Xavier Sagrera, president del Club Atlètic Vic i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, amb la presència de Carles Castillejo, atleta amb més títols de campió de Catalunya.

Roda de Premsa – Foto: FCA

El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l’estat espanyol. L’autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Càceres el proper 10 de març.
En aquesta significativa edició, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs se celebra en el marc del 40è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de promoció. Durant la jornada, amb motiu del centenari d’aquesta competició, es realitzarà un acte de reconeixement als atletes amb més títols de Campió de Catalunya i d’altres amb reconegudes fites internacionals que han estat referents en aquesta especialitat i a l’atletisme en general.
Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l’especialitat en aquesta matinal atlètica que té tots els ingredients per a esser una jornada inoblidable d’atletisme.
Els actuals campions absoluts son Montse Mas i Mohamed Zarhouni, que van aconseguir el títol la temporada passada a Mollerussa. Pel que fa al Campionat de Clubs, La Sansi va ser campió en homes i dones.

· Reglament   · Reglament Promoció   · Circuits   · Atletes inscrits

· Historial