CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

3186
Campionat de Catalunya de Cros - Foto: La Sansi

Mourad El Bannouri i Míriam Ortiz, Campions

Podi masculí i femení

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut de Cros, que aquest any arribava a l’edició número cent, en el marc del 40è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca.

Amb una esplèndida matinal atlètica de cros, els campions absoluts d’aquesta emblemàtica edició han estat Míriam Ortiz (AAC) i Mourad El Bannouri (La Sansi).

Equip de La Sansi

El títol absolut de clubs ha estat per a l’Avinent Manresa en la categoria femenina i per a La Sansi en la categoria masculina.

Podi femení de Clubs

Míriam Ortiz (AAC) ha aconseguit el seu primer títol absolut, desprès d’haver estat campiona en les diferents categories. La badalonina ha estat molt superior a totes les seves rivals i ha aconseguit una clara avantatge sobre Beatriz Caspar (RF) que s’ha situat segona i Bàrbara Ramon (AAC) que ha estat tercera.  A la categoria masculina, la cursa ha estat més igualada i emocionant. Mourad El Bannouri (La Sansi) ha aconseguit la victòria després d’un frec a frec final amb el lloretenc Jonathan Romeo (CA Lloret LS)  guanyador de l’edició de 2017, situant-se en la tercera posició Ibrahim Ezzaydouny (FCB).

Reconeixement

Durant la matinal s’ha realitzat, amb motiu del centenari de l’autonòmic de cros, s’ha realitzat un acte de reconeixement als atletes amb millor historial en aquest campionat i d’altres de reconegut prestigi internacional en aquesta disciplina de camp a través, com el Carles Castillejo, atleta amb més títols de Campió de Catalunya de Cros i que en aquesta edició s’ha classificat en la quarta posició. També històrics com Josep MolinsTomàs Barris, Judit Pla, Rosa Mª Morató, Vicente Egido i Encarna Escudero, així com també a Pere Casacuberta, vigatà excampió mundial júnior i que dona nom al Trofeu corresponent al Cros Ciutat de Vic.

· Resultats