CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

1939

El proper diumenge 9 de febrer se celebrarà el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs, que aquest any arriba l’edició número cent-u, en el marc del Cros Ciutat de Mataró que en aquesta temporada celebra l’edició número cinquanta, organitzat del club Grup Atletisme Lluïsos – Mataró, a l’emblemàtic circuit del Camí dels Contrabandistes.
El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l’estat espanyol. L’autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Saragossa el proper 8 de març.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de promoció. Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l’especialitat.
Els actuals campions absoluts son Mourad El Bannouri i Míriam Ortiz, que van aconseguir el títol la temporada passada a Vic. L’Avinent Manresa femení i La Sansi masculí, defensaran el títol absolut per clubs.

· Web Organitzador   · Reglament   · Atletes inscrits   · Historial