CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

1243

Abdessamad Oukhelfen i Douae Ouboukir, Campions

Aquest diumenge 9 de febrer, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut de Cros, que aquest any arribava a l’edició número cent-u, en el marc del Cros Ciutat de Mataró que en aquesta temporada celebrava l’edició número cinquanta, organitzat del club Grup Atletisme Lluïsos – Mataró, a l’emblemàtic circuit del Camí dels Contrabandistes.
Amb una esplèndida matinal atlètica de cros, els campions absoluts han estat Abdessamad Oukhelfen (PdC) i Douae Ouboukir (CA Sant Just). El títol absolut de clubs ha estat per a l’Avinent Manresa en la categoria femenina i per a La Sansi en la categoria masculina, ambdós clubs revaliden títol.

Podi Masculí Equips Absolut – Foto: Organització

Abdessamad Oukhelfen (PdC) ha aconseguit el seu primer títol absolut, essent encara de la categoria Sub23, que també s’ha proclamat campió, títol que també va aconseguir l’any 2018. La segona posició va ser Ibrahim Ezzaydouni (FCB) i la tercera per Mourad El Bannouri (La Sansi). En dones, per a la Douae Ouboukir (CA Sant Just) va ser el seu primer títol, seguida de la Míriam Ortíz (AAC) que va guanyar l’edició anterior celebrada a Vic, i la tercera plaça va ser per a la Montse Mas (FCB).

· Resultats