CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

1234

El proper dissabte 13 de febrer se celebrarà el Campionat de Catalunya de Cros Individual, que aquest any arriba l’edició número cent-dos, organitzat pel Club Atlètic Santa Cristina d’Aro i l’Ajuntament de la ciutat.
El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l’estat espanyol. L’autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Getafe a el proper 28 de març.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de promoció. Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l’especialitat. Cal destacar la presència de la Marta Galimany (CA Adidas) i de l’Ayad Lamdassem (Bikila), recent recordista espanyol de marató- També la Douae Ouboukir (CA Sant Just) que defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Mataró i la Montse Mas (FCB) que intentarà augmentar el seu palmarès. En homes també podem destacar a Lacen Ait (CA Igualada) i Ibrahim Chakir (AN).

· Programa   · Atletes inscrits