CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT

1426

Genis Grau i Douae Ouboukir, Campions

El passat diumenge 28 de març es va celebrar l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i de Clubs, en el marc del XXIVè Cros de Canet de Mar, organitzat pel Club Atletisme Sport Canet, Gesport SL i l’Ajuntament de la ciutat.

Genis Grau (JAB-Berga) i Douae Ouboukir (CA St Just) s’han proclamant campions absoluts i el FC Barcelona, en categoria masculina, i el CA Vic en la femenina, han aconseguit el títol per clubs.

A la categoria masculina, Genis Grau (JAB-Berga) s’ha imposat amb un temps de 11:33 sobre una distància de 4.000 m, seguit de Youssef Taoussi (FCB) amb 11:39 i Lahcen Ait Alibou (CA Igualada) que ha estat tercer amb 11:42.

Podi femení – Foto: JJ Vico

En dones, la victòria ha estat per Ouboukir Douae (CA St Just) amb un temps de 13:42, la medalla de plata ha estat per Irene Bonafonte (Ria Ferrol CA) amb 13:47 i la de bronze per Helena Moragas (CA St Just) amb 13:51.

A la classificació per clubs, el títol absolut ha estat pel Futbol Club Barcelona en la categoria masculina, amb un equip format per Youssef Taoussi, Aboujanah El Mehdi i Mohamed Anis Daas. El JAB Berga ha estat segon i l’Hospitalet Atletisme tercer. En dones, la victòria ha esta pel Club Atlètic Vic amb un equip format per Laia Andreu, Jana Aguilar i Laia Aguilar, el subcampionat ha estat pel Cornellà At i la tercera posició pel JAB Berga.

· Resultats

COMPARTIR
Article anteriorHA MORT JORDI DOLZ
Següent articleTRAIL RUNNING SERIES