CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT

1004

El Mehdi Aboujanah i Douae Ouboukir, Campions

El passat diumenge 6 de març es va celebrar el 12è Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de Cros Curt, organitzat pel el Club Atlètic Calderí, en el marc del Cros Club Atlètic Calderí a la Torre Marimón de Caldes de Montbui. Amb sortida i arribada al camp de futbol de la Torre Marimón, l’autonòmic de cros curt es disputa amb una distància de 4.000 metres.

A la categoria masculina el campió ha estat El Mehdi Aboujanah (FCB) amb 10:56, la segona posició per Jordi García (CA Canovelles) amb 11:05 i la tercera per Mohamed Zarhouni (FCB) amb 11:13. En dones, el títol ha estat per Douae Ouboukir (Ind) amb 12:56, seguida de Marina Travé (Aldahra Lleida UA) amb 13:03 i de Marina Guerrero (Av Manresa) amb 13:09.

A la classificació per clubs, el Castillejo Runnig Team va aconseguir el títol de la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya a la femenina.

En homes, el Castillejo RT es va proclamar campió amb un equip format per Llorenç Sales, Artur Bossy, Carles Castillejo i Xavier Figuerola. La segona posició va ser pel CE Ironwill Bcn i la tercera pel CE Penedès.

En dones, l’Agrupació AC va aconseguir el títol amb un equip format per Claudia Rodríguez, Laura Rodríguez, Marina Freixa i Marta Bayo. El JAB Berga va aconseguir el subcampionat i el CA Vic la tercera posició.

· Resultats

· Vídeo Cursa Homes  · Vídeo Cursa Dones (La Bolsa del Corredor)