CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

2911

El proper diumenge 12 de febrer, l’Ajuntament de Caldes de Malavella, el Consell Esportiu de la Selva i el Club Atletisme Lloret-La Selva, organitzen el 98è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb 32è Cros de Caldes de Malavella. Aquesta serà la cinquena vegada que la vila gironina acull l’autonòmic de cros absolut, l’última vegada l’any 2014.
El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l’estat espanyol. L’autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Gijón el proper 12 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l’estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el Campionat de Clubs, per tant, també de Caldes de Malavella sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d’Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 19 de març a Elda, Alacant.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses infantils, fins a arribar al migdia que se celebraran les absolutes.
Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l’especialitat al excel·lent circuit de la Rambla d’en Rufí de Caldes de Malavella.
Els actuals campions absoluts són Ilias Fifa i Judit Pla, que van aconseguir el títol la temporada passada a Girona.

· Web organitzador     · Reglament Campionat     · Historial     · Historial per equips