CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

1296

Carles Montllor i Carmen Martín, Campions

El passat diumenge 24 de d’octubre, es va celebrar la 43a edició del Campionat de Catalunya de Marató, en el marc de la 16a edició de la Marató d’Empúries, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala.

Amb sortida i arribada al Museu d’Arqueologia d’Empúries i un circuit que passava pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries, el títol va ser Carles Montllor (LEA La Blanca) amb un temps de 2h21:43, la segona posició per Xavi Tomasa (CE Ironwill Bcn) amb 2:31:06 i la tercera per Javier Jaimes (At Track Tarragona) amb 2h46:41. A la categoria femenina, la victòria va ser per Carmen Martín (A 4 el Km) amb 3h08:13, la segona posició per Stella Maris Beazzutti (At Track Tarragona) amb 3h20:38 i la tercera per Anahi Herrera (At Track Tarragona) amb 3h23:10.