CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MILLA

970

Mohamed Maman i Douae Ouboukir, Campions

El passat diumenge 24 d’octubre es va celebrar el 12è Campionat de Catalunya de Milla Urbana Absolut i Màster en el marc de la cinquena edició de la Milla Urbana de Canet de Mar, organitzada pel Club Atletisme Sport Canet l’Ajuntament de la ciutat.

Amb el circuit ubicat a la Riera de Sant Domènec de Canet de Mar, el títol absolut va ser per Mohamed Maman (Lleida UA) amb un temps de 4:38, la segona posició va ser per Dmitrijs Serjogins (La Sansi) amb 4:38 i la tercera per Miquel Domènech (L’Hospitalet At) amb 4:39. A la categoria femenina la victòria va ser per Douae Ouboukir (CA Sant Just) amb un registre de 5:30, el subcampionat per Laura Rodríguez (Lleida UA) amb 5:34 i la medalla de bronze per Irene Rubio (L’Hospitalet At) amb 5:39.