CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS ALEVÍ – INFANTIL – CADET

2216

Jornada Prèvia

El passat dissabte 1 d’abril es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories aleví, infantil i cadet a l’Estadi Municipal Josep Maria Pallàs de Vic. La matinal atlètica es va veure afectada per unes complicades condicions meteorològiques i es van haver de suspendre algunes proves. La Jornada Final es disputarà el proper 22 d’abril a Mataró.
Les semifinals de la categoria cadet masculina i femenina, tots els equips inscrits i confirmats (no donats de baixa) en la mateixa jornada, passaran a participar en la Jornada.
A la prova de semifinals 4X100 m passaran a la Final les 8 millors marques de les aconseguides amb un màxim d’un equip per club.
A la prova de 4X300 m es farà final directa. La classificació es farà per marques, amb un màxim d’un equip per club. L’equip campió de Catalunya serà el que assoleixi la millor marca de totes les sèries.
L’equip del CA Canovelles format per A.González, P.Guillen i Iker Prados, amb un temps de 5:26.3, va batre el rècord de la prova de 3×600 aleví masculí.

· Resultats     · Nota Informativa suspensió Relleus