CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRAIL RUNNING MÀSTER

759

Penedès Trail

El proper diumenge 15 de maig se celebrarà el Campionat de Catalunya de Trail Running Màster en el marc de la Penedès Trail a l’Arboçar, Avinyonet del Penedès, organitzada pel Club Esportiu Penedès i la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, l’Associació de l’Arboçar i l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès.

La matinal atlètica començarà a les 09:30 hores amb sortida conjunta de les curses de 10 km i 20 km des de les immediacions del camp de futbol del nucli de l’Arboçar. La cursa dels 20 km, Gran Trail, serà l’autonòmic màster per a les categories M35 i M40 i també proba puntuable per a la Trail Running Seies (TRS3). Transcorre per un recorregut trenca-cames bastant tècnic a causa de la quantitat de pedra seca que abunda al nostre territori amb un desnivell de 700 metres i constants pujades i baixades tècniques.

La cursa dels 10 km, Speed Trail, serà l’autonòmic màster a partir de les categories M45. Consisteix en un itinerari circular per la zona de l’Arboçar i el turó dels llebres amb sortida arribada en la població de l’Arboçar.

· Web Cursa   · Reglament