CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, JÚNIOR i PROMESA

3450
Zoya Naumov, Aleix Porras i Pol Retamal i Pepeta Agyeiwaah - Fotos: Teo Tovar i Pere Tibau

El passat cap de setmana, 3 i 4 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar. Amb una gran participació i un bon nivell de marques, s’ha pogut viure un gran cap de setmana atlètic.
Cal destacar els 7 rècords dels campionats establerts. A la categoria juvenil, l’Elvin Josue Canales (GEiE Gironí) va marcar 48″11 als 400 metres i Toni Baños (Av Manresa) va fer 5’53″48 als 2.000 m obstacles, aquests dos registres representen marca mínima per a participar al Campionat d’Europa Juvenil que se celebrarà a Tbilisi el proper mes de juliol. També van millorar el rècord dels campionats juvenil la Pepeta Agyeiwaah (CA Vic) que va saltar 12,28 m en triple salt i Julia Castells (CA Canaletes) va tirar 52,95 m en martell.
A la categoria júnior, dos atletes van millorar el registre dels campionats, Pol Retamal (FCB) va marcar 21″37 als 200 m, registre que representa marca mínima pel Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Grosseto el proper juliol,  i Aleix Porras (FCB) va superar el dels 110 m tanques amb 14″08.
A la categoria promesa, la Zoya Naumov (AAC) va establir una nova marca dels campionats als 800 m amb un temps de 2’07″21.
També cal destacar les actuacions de la Naiara Estanga (AAC) que es va imposar en triple salt de la categoria júnior amb un registre de 12,91 metres que representa marca mínima per l’europeu júnior, i Marc Sánchez (CA Igualada) que va aconseguir el títol promesa de salt d’alçada amb una marca de 2,15 m, registre que representa marca mínima per a participar al Campionat d’Europa sub 23 que se celebrarà a Bydgoszcz.

Resultats >   · Juvenil   · Júnior   · Promesa

· Fotos 3/6 (Teo Tovar)   · Fotos 3/6 (Pere Tibau)   · Fotos 3/6 (Miguel Romero)

· Fotos 3/6 (Miquel Merino)   · Fotos 4/6 (Miquel Merino)