CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB20 EN PISTA COBERTA

1411

Jan Badia, Rècord de Catalunya de 800 m

El passat dissabte 7 de març, es va disputar la 28a edició dels Campionats de Catalunya Sub20 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.
Amb un bon nivell de marques, s’ha de destacar la cursa dels 800 metres, on Jan Badia (Cornellà At) s’ha situat segon amb un temps de 1:51.47, registre que representa un nou rècord de Catalunya Sub20 de la distància, prova en la que s’ha imposat l’Elvin Josue Canales (GEiEG) amb un temps de 1:51.06, però per la seva condició d’atleta estranger no pot representar el rècord de Catalunya, però si s’ha proclamat campió amb un nou rècord dels campionats.
També s’han aconseguit diferents rècords dels campionats, a càrrec de l’Aitana Radsma (PdC) que ha marcat 8.63 als 60 m taques per dues vegades, primer a la semifinal i posteriorment a la final. Marina Martínez (CA Laietània) a millorat el dels 1.500 m amb un temps de 4:45.78, i els germans Torrero han compartit el nou rècord dels campionats de salt d’alçada amb 2,05 m, classificant-se en primera posició Daniel Torrero (AAC) i en la segona Àngel Torrero (AAC).

· Resultats   · Fotos (Miquel Merino)   · Fotos (Carmelo Rodríguez)