CAMPIONAT DEL MÓN DE MARXA PER EQUIPS

693

Els passats 4 i 5 de març es va celebrar el Campionat del Món de Marxa per Equips a Muscat, Omán, amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans.

L’equip espanyol absolut femení es va proclamar subcampió del món sobre la distància de 35 km amb la participació de la Raquel González que es va situar onzena i va marcar un temps de 3h02:44, Mar Juárez que va entrar en la tretzena posició amb 3h04:54 i Cristina Montesinos quinzena amb 3h07:50.

A la categoria Sub20, l’equip espanyol femení va aconseguir la medalla de bronze amb la participació de Griselda Serret que va entrar en la dissetena posició individual amb un temps de 51:29 a la cursa dels 10 km. A la categoria masculina l’equip espanyol també va aconseguir pujar al pòdium en la tercera posició amb la col·laboració de l’Oscar Martínez que va aconseguir una magnifica setena posició amb un temps de 45:25, també sobre 10 km.

A la cursa dels 20 km masculí, l’equip espanyol es va classificar en la cinquena posició amb Paul McGrath que va entrar el trenta-set amb un temps de 1h32:12.

· Resultats