CAMPIONAT DEL MÓN EN PISTA COBERTA

610

Bernat Erta, Subcampió del Món de 4X400 m

El passat cap de setmana, del 18 al 20 de març, s’ha disputat el Campionat del Món en pista coberta a Belgrad, Sèrbia, amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans.

Bernat Erta ha aconseguit la medalla de plata amb l’equip espanyol a la prova dels 4X400 metres amb un temps de 3:06.82 i una destacada última posta de l’atleta lleidatà. L’equip espanyol es va classificar brillantment per a la final amb una victòria a la segona semifinal amb una marca de 3:06.98.

Adel Mechaal va aconseguir plaça de finalista i es va situar en la setena posició de la final dels 3.000 metres amb un temps de 7:43.60. Dos dies abans es va classificar directament per a la final aconseguint la quarta posició a la semifinal amb una marca de 7:52.27.

En el seu debut internacional, Bernat Canet ha protagonitzat una gran actuació aconseguint passar directament a la semifinal gràcies al seu tercer lloc en la primera sèrie eliminatòria amb un temps de 6.63. A la semifinal es va lesionar i no va poder disputar-la amb normalitat.

Sara Gallego es va situar cinquena a la quarta sèrie dels 400 m amb un temps de 53.13 que no li va donar el passi per a les semifinals. A la cursa del relleu 4X400 metres, l’equip espanyol, amb la presència de la mateixa Sara Gallego i de la Geena Stephens es va situar en la cinquena posició de la semifinal amb un temps de 3:34.92 que no va donar el passi a la final.

Malauradament, la Xènia Benach va fer una sortida nul·la a la prova dels 60 m tanques i va ser desqualificada. Molta mala sort per l’atleta de Vilafranca que ha protagonitzat una extraordinària temporada de pista coberta.