CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT

1109

El proper cap de setmana, 12 i 13 de setembre, se celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut a diferents seus de la Comunitat de Madrid. Un estatal molt especial ja que arriba a l’edició número 100, no només per l’important efemèride, sinó també per les extraordinàries condicions marcades per la pandèmia del Covid-19.
El Campionat d’Espanya es disputarà en diferents seus, a l’Estadi Vallehermoso de Madrid, on es realitzaran les proves de mig fons, fons, proves combinades, salt amb perxa i marxa. Al Poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe que es realitzaran les curses de velocitat, tanques i relleus. Al Poliesportiu Municipal de Moratalaz de Madrid que es disputaran els llançaments de pes, disc, javelina i martell i al Poliesportiu José Caballero de Alcobendas on competiran els saltadors de llargada, triple salt i alçada.
Uns setanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. Podem destacar la presència de Bernat Erta (FCB) als 400 m, Aleix Porras (FCB) i Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Igor Bychkov (PdC) en perxa, Ramon Adalia (AAC) en triple salt, Pedro José Martín (FCB) en llançament de martell i Jesús Castillo (Cornellà At) al decatló.
En dones destaca la participació de la Jaël Bestué (FCB) que està inscrita a les proves de 100 m i 200 metres, Estela Garcia (CD Nike R) als 100 m, Carmen Sánchez (VCA) als 400 m, Esther Guerrero (New Balance T) inscrita en 800 m i 1.500 metres, Victòria Sauleda (Ind) als 800 m, Xènia Benach (Cornellà At) als 100 m tanques, Sara Gallego (L’Hospitalet At) als 400 m tanques, Marina Guerrero (Av Manresa) als 3.000 m obstacles, Mònica Clemente (Av Manresa) en perxa, Naiara Estanga (AAC) en triple salt, Andrea Alarcón (AAC) en disc, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VCA) en llançament de martell.

· Reglament   · Atletes inscrits