CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1345

Jornada Final

El proper cap de setmana 16 i 17 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera Divisió i Segona Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada de LaLiga4Sports masculina y La Liga Iberdrola femenina, es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.
A la Divisió d’Honor, LaLiga4Sports masculina disputarà dissabte 16 de juny  l’encontre pel títol a Soria amb la participació del Futbol Club Barcelona com a un dels aspirants al títol. L’encontre per a evitar el descens se celebrarà a Elx, on competiran l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet.
La final de La Liga Iberdrola femenina es disputarà a Castelló, amb la participació del FC Barcelona i l’Agrupació AC.
L’encontre de la permanència se celebrarà a Valladolid amb la presència de la l’Avinent Manresa.
A la Primera Divisió, a l’encontre de la permanència masculí, que es disputarà a Moratalaz, participarà el Lleida UA.
A la categoria femenina de la Primera Divisió, que se celebrarà en Alcorcón, l’ISS-L’Hospitalet lluitarà pel títol i l’ascens. L’encontre per a evitar el descens es disputarà a València i participarà la JA Sabadell.
Diumenge es disputaran els encontres corresponents a la Segona Divisió. El Cornellà Atlètic viatjarà fins a Valladolid per a disputar l’encontre la Final A masculina i la Unió Colomenca  es desplaçarà a Durango per a participar a la Final B2 masculina. En dones, el Lleida UA també disputarà a Valladolid la Final A.

· Web Campionat