CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1629

El FC Barcelona, segon en homes i tercer en dones
Mònica Clemente, Rècord d’Espanya Sub23 en perxa
Maria Vicente, Rècord de Catalunya Sub18 i Sub20 de llargada

El passat cap de setmana 16 i 17 de juny, es va celebrar la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera Divisió i Segona Divisió. El Playas de Castellón i el Valencia Esports han revalidat el títol estatal de clubs en la categoria masculina i femenina, respectivament.
A la categoria masculina, el FC Barcelona s’ha situat en la segona posició a només 1,5 punts i no s’ha decidit el títol fins a l’última prova de relleus en un final molt emocionant. A la categoria femenina, el FC Barcelona s’ha classificat en la tercera posició i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la sisena.
A l’encontre per a evitar el descens masculí, celebrat a Elx, l’ISS-L’Hospitalet i l‘Agrupació AC s’han classificat en sisena i setena posició, mantenint la categoria a la Divisió d’Honor. A l’encontre per la permanència de la categoria femenina, celebrat a Valladolid, l’Avinent Manresa s’ha classificat en una magnífica tercera posició, destacant l’actuació individual de la Mònica Clemente que amb un salt de 4,35 metres millorat en tres centímetres el rècord d’Espanya Sub23 que ella mateixa tenia aconseguit aquesta mateixa temporada.
A la Primera Divisió, a l’encontre pel títol femení celebrat a Alcorcón, l’ISS-L’Hospitalet ha aconseguit la victòria, el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor. Destaca l’actuació de la Maria Vicente que amb un salt de 6,29 metres, va establir un nou rècord de Catalunya de les categories sub18 i sub20 de salt de llargada. A l’encontre de la permanència masculí, disputat a Moratalaz, el Lleida UA s’ha classificat en una còmoda segona posició. A l’encontre per la permanència femení, disputat a València, la JA Sabadell malauradament s’ha classificat en la vuitena i última posició.
Diumenge van disputar els encontres corresponents a la Segona Divisió. El Cornellà Atlètic s’ha imposat brillantment a Valladolid a la Final A masculina. La Unió Colomenca també ha aconseguit la victòria a l’encontre Final B2 masculina celebrat a Durango. A la categoria femenina, el Lleida UA s’ha imposat a l’encontre de la Final A celebrat a Valladolid.

Resultats >   · Homes   · Dones   · Classificació Final

· Fotos Elx (Miquel Merino)