CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1508

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de maig, comença l’edició número seixanta-dos del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. La Liga Atletismo en categoria masculina i La Liga Iberdrola Atletismo en la femenina, segueixen el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. En aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.
Com ja hem assenyalat, en aquest cap de setmana se celebra la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya disputen l’encontre B de la categoria masculina a Sabadell. A la categoria femenina, el FC Barcelona, l’ISS-L’Hospitalet i l’Avinent Manresa celebraran l’encontre A a L’Hospitalet, i l’Agrupació AC l’encontre B a València.
A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet – Cornellà At disputaran l’encontre A de la categoria masculina diumenge 12 a Cornellà del Llobregat. El Lleida UA es desplaçarà a Osca per a disputar l’encontre B de la categoria masculina, i a Monzón per a disputar l’encontre A de la categoria femenina.
La segona jornada es realitzarà els proper 1 de juny, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· Web Campionat