CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

1265

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de maig, ha començat l’edició número seixanta-dos del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. S’ha disputat la primera jornada de la Liga Atletismo en categoria masculina i la Liga Iberdrola Atletismo en la femenina.
A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya van disputar l’encontre B de la categoria masculina a Sabadell, imposant-se el FC Barcelona i l’Agrupació AC classificant-se en la tercera posició. A la categoria femenina, a l’encontre A, celebrat a L’Hospitalet, el FC Barcelona també ha aconseguit la victòria, l’Avinent Manresa s’ha situat en la segona posició i l’ISS-L’Hospitalet en la tercera.
A la Primera Divisió, l’encontre A de la categoria masculina disputat a Cornellà, l’ISS-L’Hospitalet ha estat el primer classificat i el Cornellà At, el segon. A Osca es va celebrar l’encontre B de la categoria masculina, el Lleida UA s’ha situat en la quarta posició. A la categoria femenina, el Lleida UA va disputar l’encontre A, a Monzón, on també es va classificar en la quarta posició.
La segona jornada es realitzarà el proper 1 de juny, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

· Resultats

· Fotos Cornellà (Miquel Merino)   · Fotos Cornellà (Teo Tovar)